0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Cauţi o cremă antirid? Una eficientă, dar sănătoasă?

Pui accent pe sănătatea și aspectul tenului? Dorești cosmetice sănătoase pentru toată familia?
Set de cosmetice antirid de top, în valoare de 405 ron + o surpriză, acum totul la doar de 220 de ron!
Cremele antirid sunt produse în jurul cărora există mari discuţii între specialiştii din industria cosmeticelor. De ce? Reprezintă un segment destul de scump al produselor cosmetice, de aceea ele trebuie sau ar trebui să respecte promisiunile producătorului. Mulți dintre producători promit imposibilul, fără să stea pe gânduri, ca Tu să pui produsul lor în coşul Tău.
Tu să fii însă un cumpărător conştient, şi NU ARUNCA BANII PE GEAM!!

Dacă vreau să rămân foarte sincer şi corect, atunci trebuie să admit nişte facte:
Produsele, care promit dispariţia sau ștergerea ridurilor, conţin în multe cazuri ingrediente inutile, care fac să dispară micile imperfecţiuni ale tenului doar optic şi măresc preţul produsului, bineînţeles.
Multe produse conţin colagen. Acesta este un element constructiv al pielii, dar nu face minuni. Cu trecerea timpului, în mod natural fibrele de colagen se rup, astfel apar ridurile. Degeaba ne dăm pe faţă cu produse conţinând colagen, deoarece fibrele de colagen rupte nu le putem reface cu nimic. Totuşi, folosirea colagenului nu este cu totul inutilă, deoarece hidratează foarte bine. Dacă scopul nostru este efectul antirid, atunci noi suntem de partea elementelor care întăresc și protejează fibrele de colagen şi pe acestea le-am pus în produsele noastre (vitamine naturale ca retinolul, adică vitamina A, vitamina E şi provitamina B6).
Mulţi oameni cred că cremele de faţă pot corecta schimbările tenului şi imperfecţiunile cauzate de o nutriţie nesănătoasă. Nu este aşa. Fii atent la modul Tău de viaţă, căci multe studii demonstrează că nici un produs cosmetic nu poate neutraliza efectele fumatului, consumului de alcool, alimentaţiei nesănătoase şi ale factorilor nocive ale mediului asupra pielii.

Ți-am pregătit creme antirid din ingrediente naturale, sigure şi verificate.
Aruncă curajos o privire: sunt avantajoase şi le poţi încerca simplu, fără risc.


Set Încrezător Visător

Pachet antirid 35+


>> Îmi doresc pachetul și cadoul!
 
Decizie isteaţă pentru mai puține riduri: aceste pachete conţin chiar numai ce este necesar. Nu utilizăm ingrediente inutile doar ca să Îţi facem tenul mai frumos optic sau produsul să pară mai complex, astfel să putem cere mai mulţi bani pe el. Nu este stilul nostru.
Efect antirid eficient: efectul antirid al principiilor active din produsele Signature este dovedit de teste clinice. Astfel, nu există vorbe în vânt, numai eficienţa din ambalaje.
La revedere Îndoială şi Nesiguranţă! În pachete găseşti produse de îngrijire a tenului din ingrediente naturale şi sigure.
Siguranţă, care Te linişteşte: produsele SigNature sunt fără ingrediente controversate, sunt controlate şi testate. Primeşti doar ce-i mai bun.
Sănătate preţioasă: Îţi dăm doar produse sănătoase. Ne  iubim copiii şi dorim să fim alături de ei mult timp.
Atenţie! Pachete cu pericolul bârfei: ştim că vei fi mulţumit şi suntem siguri că vei vorbi despre ele şi pe Facebook. Și chiar Îţi mulţumim!
Garanţie „COOL”: ingredientele noastre NU sunt testate pe animale, iar produsele Signature sunt fabricate din ingrediente ecologice.
Garanţia afacerii curate: Te scăpăm de riscuri. Facem totul ca Tu să fii mulţumit. Dacă totuşi nu Îţi plac produsele, returnează-le şi Îţi primeşti banii înapoi!
   

Set Mândru Realistic
Pachet antirid 50+

>> Îmi doresc pachetul și cadoul!
 

SĂ SPUNEM LUCRURILOR PE NUME!
CREMELE NOASTRE ANTIRID SUNT PREMIATE!
Am învăţat foarte mult despre cosmetice, apoi le-am cerut părerea unor specialişti în domeniu, cum am putea crea o cremă antirid eficientă în stoparea formării ridurilor. Am ales doar principii active cu eficienţă dovedită clinic. Însă, cu cât ne-am ocupat mai mult cu acest subiect, cu atât ne-am dat seama mai mult că nu există o reţetă sigură, o soluţie sigură pentru riduri. Atunci, ce trebuie avut în vedere, la ce trebuie să fim neapărat atenţi? Ne-am creat un sistem propriu de criterii şi produse antirid, care sunt din ingrediente moderne, de ultimă generație, sigure şi chiar sănătoase, după cunoştinţele noastre.

Gama antirid Signature este aşa de specială, pentru că ingredientele au fost alese după următoarele criterii:


Ingrediente de bază: sunt ingrediente naturale şi sigure. Recunosc sincer, că în unele cazuri, ca de exemplu în cel al substanţelor conservante din cremele antirid, este inevitabilă folosirea unei mici cantităţi de ingrediente sintetice. Nu vreau să Te mint, de aceea repet, că noi folosim doar principii active, care sunt organice şi eficiente, testate clinic. Așa am ales și conservantul. Conservantul nostru este un produs sigur, se folosește în cantități mici și a fost testat foarte serios.
Produsele de îngrijirea tenului sunt făcute peste 98-99 % din ingrediente naturale. Vorbim de un procent de „numai” 98-99 %, deoarece sunt cazuri în care nu se pot folosi doar ingrediente naturale, cum este cazul cremelor antirid. Din păcate, în momentul de faţă nu există un ingredient cu efect de conservare, organic în totalitate, cu eficienţă testată clinic.
Produsele de îngrijire a tenului nu conţin ingrediente inutile, ca de exemplu corectori de consistență, coloranţi, molecule cu efect antirid optic, etc.
Politica noastră de eficienţă: pentru hidratare folosim extractul natural de iarba sfântului Ion, iar pentru efectul de lifting și anti-aging ( antiâmbătrânire) utilizăm extractul natural de cicoare și de bujor cu antioxidanţi naturali cum este retinolul şi vitamina E.
Suntem pretențioși și la parfum: strict organic, hipoalergenic + cantitate minimă, ceea ce este necesar.


JAKAB BORÓKA DESPRE CREMA ANTIRID 35+,,Acesta este produsul, care grație ingredientelor sale, îmi asigură calitatea necesară...,,
www.gastromedia.ro
Editor in chief
VÁRADI ILDIKÓ DESPRE
CREMA ANTIRID 50+
,, Îmi place în primul rând pentru că conține materii prime organice, naturale...,,
www.boroinfo.ro
Director executiv
CSÁKI RÓZÁLIA DESPRE
CREMA ANTIRID 35+
,,Ambalajul este foarte practic, crema se dozează ușor. Pentru mine este important și calitatea deosebită a ingredientelor folosite, care sunt naturale...,,
www.szka.org
Director executiv
SET DE COSMETICE ANTIRID DE TOP, ÎN VALOARE DE 405 DE RON
+ O SURPRIZĂ, ACUM TOTUL LA DOAR 220 DE RON!


Vrem să fim supercorecţi cu Tine, de aceea Te rog să Te uiţi la sfaturile dermatologului nostru cu privire la stilul Tău de viaţă, înainte să iei o decizie. Nici cea mai bună cremă antirid nu poate corecta schimbările cauzate de o alimentaţie nesănătoasă. De aceea, pe lângă îngrijirea tenului, fii atent şi la următoarele:
Antioxidare din interior: alimentaţie bogată în vitamine. Este important să împarţi egal între mese cantitatea de fructe şi legume consumate într-o zi.
• Să consumi puţin alcool şi nu fuma. Fumatul scade  capacitatea de captare a oxigenului al sângelui, astfel face pielea inelastică.
• Petrece cât mai mult timp în aer liber, fă plimbări, vara excursii: acesta este o adevărată terapie de oxigen pentru piele
• Pare banal, dar nu uita de somn... adică de cele minim 8  ore de somn. Nu numai cantitatea este importantă, ci şi previzibilitatea ( să ne culcăm şi să ne trezim la aceleaşi ore aproximativ). În timp ce dormim, pielea se relaxează, se regenerază, celulele epiteliale bătrâne se schimbă cu unele tinere, pielea se hidratează, se încarcă cu sânge. Doar în timpul somnului are loc un proces hormonal-metabolic care este responsabil pentru regenararea întregului organism, astfel are efect şi asupra sănătăţii pielii, bineînţeles.


Eşti curios ce vei găsi în pachetul Tău?

Şi ce cadou primeşti?Set Încrezător Visător

Pachet antirid 35+

 
Set Mândru Realistic

Pachet antirid 50+
• Cremă tratament an tirid, hidratantă și restructurantă 35+
• Booster antirid
• Souffle pufos tonifiant și stimulant al circulației sanguine din unt de shea și mango, înnobilat cu ulei esențial pur de lemongrass
>> Îmi doresc pachetul și cadoul!
   • Cremă tratament antirid, hidratantă și restructurantă 50+
• Booster antirid
• Souffle pufos restructurant, ușor cicatrizant pentru zilele cu soare din unt de shea și mango, înnobilat cu ulei esențial pur de Macadamia virgin și lemongrass 
>> Îmi doresc pachetul și cadoul!+ 1 bonus-supriză, direct în pachetul tău.

În funcție de pachetul ales o să găsești în coletul tău una dintre cele două souffle-uri de mai jos:
- Souffle pufos tonifiant și stimulant al circulației sanguine din unt de shea și mango, înnobilat cu ulei esențial pur de lemongrass
- Souffle pufos restructurant, ușor cicatrizant pentru zilele cu soare din unt de shea și mango, înnobilat cu ulei esențial pur de Macadamia virgin și lemongrass

SET DE COSMETICE ANTIRID DE TOP, ÎN VALOARE DE 405 RON + O
SURPRIZĂ, 
ACUM TOTUL LA DOAR 220 DE RON!
 
Set Încrezător Visător
Pachet antirid 35+

Set Mândru Realistic
Pachet antirid 50+DE CE ŢI-E BENEFIC, DACĂ ÎNCERCI ACEST SET PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI?

SIGURANŢĂ + SĂNĂTATE primeşti produse de îngrijirea tenului din ingrediente organice şi sigure
AVANTAJOS Primeşti un set la preţul unui singur produs, cu 3 produse pentru îngrijirea tenului
ÎŞI MERITĂ PREŢUL ai un preţ imbatabil: primeşti acum o reducere de 45 % la produsele din pachet
CADOU – MERSI fiecare set cosmetic conţine şi un cadou-surpriză. Astfel Îţi mulţumim pentru încrederea Ta
NO RISC le poţi trimite oricând înapoi, dacă nu Îţi plac şi Îţi returnăm banii

MOMENTUL SINCERITĂŢII!

NU TREBUIE SĂ GHICEŞTI, ÎŢI SPUN DE CE TE COSTĂ DOAR ATÂT UN PACHET AŞA DE VALOROS?

Nu vreau să Te mint. Nu este adevărat faptul că noi nu câştigăm bani cu aceste preţuri, dar trebuie să ştii că e ceva minim necesar. Crearea reţetelor inovative, preţul ingredientelor organice şi sănătoase, ambalajul, designul, livrarea rapidă şi cadoul costă. Ştiu la ce Te gândeşti acum: oamenii aceştia au înnebunit! Te liniştesc: în oferta noastră nu existră nici un truc. Pur şi simplu, e sinceră, avantajoasă şi irefuzabilă. Aşa am creat-o. De ce?

Pentru că:
Suntem oneşti: dorim să simţi pe propria Ta piele, că spunem adevărul.
Vrem schimbare: Ţara aceasta e plină de firme cu gura mare, dar care de fapt nu contribuie cu nimic la dezvoltarea viitorului nostru comun. Sunt ca nişte fosile. Noi vrem schimbare! În industria de cosmetice, oamenii sunt des fals informaţi, chiar păcăliţi, iar acest lucru nu e deloc ok… e mare nevoie de produse, pe care noi înşişi le folosim în familie. Acest lucru ne face autentici şi uşor acceptabili.
Vrem să construim încredere: Noi vrem încrederea Ta, să fii mulţumit, să Îţi facem zile mai bune. Banii vor veni mai târziu...
Sănătatea nostră este o comoară: de aceea avem grijă de ea! Folosim doar ingrediente naturale. Punem în reţetele noastre doar ce e testat, controlat şi indispensabil pentru efectul dorit.

To be continued..
Ştim că va fi continuare. Vei fi 100% mulţumit cu pachetul cumpărat şi te vei întoarce la noi. Poate aceste vorbe Ţi se par cam încrezute, însă adevărul este că noi am pus sufletul în produsele Signature şi am pus inovaţia secolului XXI. De aceea suntem siguri că Îţi vor plăcea.

SET DE COSMETICE ANTIRID DE TOP, ÎN VALOARE DE 405 RON + O
SURPRIZĂ, ACUM TOTUL LA DOAR 220 DE RON!

Set Încrezător Visător
Pachet antirid 35+

Set Mândru Realistic
Pachet antirid 50+