0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Premiul Value and Quality Award

SigNature: inovație și încredere.
Value and Quality Award, Brandul descoperit al anului 2018
CREME ANTIRID PREMIATE!

SigNature este o manufactură, care poate să se dezvolte numai în urma inovației. A fost o provocare adevărată să găsim materii prime și principii active, care sunt nu numai organice, dar și sigure.

Am câștigat deja câteva premii importante la Budapesta, în Ungaria:
1. Premiul intitulat ,, Value and Quality Award ” - 2018 și 2019
2. Distincția Brandul descoperit al anului 2018.

ÎȚI PLACE SĂ TE UIȚI ÎN SPATELE CULISELOR?
CEI DOI, CARE AU CREAT PRODUSELE SIGNATURE.

Premiul primit ,, Value and quality award - 2019,, la Budapesta nu ar fi fost posibilă, dacă nu am fi format o echipă care crede în ceea ce face, are același principii și este devotat produselor organice, pure și sigure.


Cei, care creează produsele SigNature:
Ea este chimista Anișoara Dușă din Cluj. El este Marton Zsolt, de profesie medic veterinar din Odorhei. El vine cu idei mărețe, cu idei noi, inovative. Ea spune, ca nu-i ușor domnule, ceea ce cereți este un proiect complex, dar se apucă și face minuni. Am dedicat aproximativ doi ani selectării ingredientelor, a materiilor prime active de cea mai bună calitate și a formulării rețetelor SigNature. Suntem mândrii, că am dovedit faptul, că poți să produci excelență și în România.
Mulțumiri doamnei Anișoara Dușă, care ne-a ajutat persistent în elaborarea rețetelor cu expertiza și devotamentul dânsei. Acest premiu ne obligă să ne străduim și mai mult, să oferim vouă, clienților noștri, doar produse de top, care ne fac să ne simțim energici și speciali în această lume haotică și hectică. 

Dorim să ne diferențiem cu aceste două premii importante față de ceilalți participanți ai pieței cosmeticelor și credem, că Te susținem în luarea unei decizii cât se poate de avatajoasă pentru Tine însuți!

Hai să testezi și Tu cremele SigNature organice și sigure!