0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

De ce să ne alegi?

6 motive temeinice și surprinzătoare, ca să ne alegi!

1. ORGANIC ȘI SIGUR

Îți mulțumim frumos, că ești aici!

Ne străduim să îți oferim corectitudine, atenție și produse sănătoase, de care ai nevoie! Vă oferim cosmetice organice și sigure, bazate pe materii prime naturale, organice și cu principii active testate clinic!

Uită-te pe internet, găsești o grămadă de produse organice, dar nimeni nu îți atrage atenția asupra unui adevăr al cosmeticelor organice: nu totul, ce este organic este și în mod automat sănătos.

2. Dacă ești aici, cu siguranță ești conștiincios și pretențios, atent la sănătatea Ta!

Produsele SigNature NU SUNT pentru toată lumea, sunt create pentru cei pretenţioşi, care vor aceeași eficiență, performanță și siguranţă pe termen lung şi în mod constant.

Suntem conştienţi de faptul, că nu putem să fim buni la toate, de aceea ne-am specializat.

Am ales să producem cosmetice naturale, sănătoase.

3. Lucrezi cu noi ușor și simplu!

Ne-am construit societatea în aşa fel încât lucrul cu noi să fie pentru Dvs. cât se poate de uşor, simplu, profitabil şi calculabil.

De aceea societatea noastră lucrează după standarde înalte recunoscute în domeniul nostru de activitate pe plan european, care ne ajută să atingem obiectivul mai sus amintit:
4. Dorim să fim parteneri de încredere cu Tine, de aceea îți mărturisim următoarele:
 • Rețete actualizate
  • Reţetele produselor cosmeticelor Diemer sunt reactualizate la începutul fiecărui an pentru a vă putea oferi produse moderne, de ultimă generaţie
 • Numai organic
  • Utilizăm materii prime organice, selectate foarte atent, după criteriile standardului "Ecocert".
 • Protejarea naturii
  • Toate materiile prime folosite pentru prepararea produselor Diemer sunt 100 % organice, de aceea NU distrug microfauna şi microflora staţiilor de epurare sau al foselor septice. Dorim prin acest gest să protejăm natura!
 • Împreună pentru orangutanii
  • În cadrul producției nu utilizăm deloc ulei de palmier. Am aflat, că zilnic mor 6-12 orangutani, din cauza cerinței crescute pe plan mondial de ulei de palmier.

Hai să participăm și noi la protejarea orangutanilor! Știi de ce nu utilizăm ulei de palmier?

Fermierii din Borneo și Sumatra taie pădurile tropicale pentru a mări suprafața cultivabilă de păduri palmieri. Distrugerea pădurilor tropicale este foarte brutală și lăcomia omului de a câștiga din ce în ce mai mult, distruge fără cruzime și populațiile de orangutani.

Noi NU luăm parte la acest proces și te rugăm frumos și pe tine, înainte de a cumpăra vreun aliment sau produs cosmetic, uită-te prima dată pe eticheta acestuia și vezi, dacă conține ulei de palmier. Dacă da, te rugăm frumos să pui înapoi pe raft. Doar așa putem face și noi câte ceva pentru protejarea orangutanilor afectați de consumul global de ulei de palmier.
Îți mulțumim!
5. Efort susținut pentru Tine: rapiditate, corectitudine și produse de igienă personală sănătoase.

tooltip logosLivrare rapidă
în 2 zile
tooltip logosGaranția calității,
100% drept de retur
tooltip logosRetur simplu
în 30 de zile
tooltip logosNetestat pe
animale