0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

3 + 1 Argumente Pentru Cei Cu Îndoieli

Platformă modernă de plăți: comfortabil, sigur și ușor de utilizat!
 • 1. Încă Nu Ai Decis Să Plătești Cu Cardul Pe Webshopul Signature?
  • Crezi, Că Nu Este Suficient De Sigur Pentru Tine? Citește Mai Departe Și O Să Fii Convins Asupra Faptului, Că Nu Ai Nici Un Motiv De Îngrijorare.

   Suntem de încredere, deoarece ne asumăm fața și numele. Pentru o societate serioasă și bine organizată cum suntem noi, care are o perspectivă și viziune clară pe termen lung credibilitatea este pur și simplu indispensabilă. Pentru noi este crucial ca sistemul online de plăți al webshopului Signature să fie modern, simplu și sigur. 
 • 2. Siguranță, Eficiență și Flexibilitate Date de Netopia MobilPay!
  • Toate tranzacțiile efectuate pe webshopul nostru Signature, sunt găzduite de către Netopia MobilPay. Netopia MobilPay are o conduită transparentă, cu respectarea standardelor internaționale de sigurantă și securitate a transferurilor financiare. Am implementat Netopia MobilPay, fiindcă este o platformă de plăți on-line modern, super sigur și nu în ultimul rând este și o platformă de plăți on-line preferat de multe societăți mari și renumite, ca de exemplu: Cora, Selgros, Tarom, Vodafone, etc. Citește mai mult aici: http://www.mobilpay.ro.
 • 3. Datele Tale Personale
  • Stai liniștit, ești în siguranță! Imediat după ce introduci datele Tale personale necesare finalizării unei comenzi, vei fi transferat pe platforma de plăți on-line Netopia MobilPay. Datele cardului Tău nu sunt înregistrate pe webshop-ul Signature, ci vor fi înregistrate direct pe platforma securizată Netopia MobilPay, care este garanția siguranței transferurilor în mediul on-line.

ALĂTURĂ-TE CLUBULUI EXCLUSIVIST SIGNATURE!

Îți răsplătim fidelitatea: vino în Clubul Signature, un club exclusivist numai pentru oameni pretențioși, valoroși și împliniți!

Primești o atenție deosebită și promoții exclusive valabile doar pentru membrele din Clubul Signature!
club card