0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Garanția calității: 100% drept de retur

Relaxează-te! Garanția calității înseamnă pentru Tine respect și siguranță!
Ai încredere în noi: ne-am construit societatea în aşa fel încât interacțiunea cu noi să fie pentru Tine cât se poate de uşor, simplu, profitabil şi calculabil.
Garanția calității: 100% drept de retur
În acest web shop totul este menit să te sprijine în vederea luării unei decizii de achiziție cât se poate de bună pentru Tine. Îți mulțumim prezența Ta aici și încrederea cu care ne tratezi.

Dorim să știi, că suntem pregătiți nu numai să-ți oferim doar produse de înaltă calitate, dar și atenție, îngrijire. Aici ești în siguranță: nu ne jucăm cu banii Tăi. Ne străduim să Te simți bine aici, să găsești ceea ce-ți trebuie și îți dorim, ca să fii mulțumit de serviciile și produsele noastre.

Dacă totuși se întâmplă ceva neprevăzut și din anumite motive nu ești mulțumit cu produsul primit sau cu serviciile noastre prestate, îți restituim banii Tăi fără nici o problemă. Nu trebuie să faci altceva, decât să ne trimiți produsul achiziționat cu o simplă cerere de restituire a banilor pe adresa noastră din contact și în maxim 2 zile lucrătoare toată suma va fi restituită!

Poți să faci acest lucru oricând dorești Tu, într-un interval de 30 de zile calendaristice!