0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Livrarea bunurilor

SigNature livrează pentru Tine produse de igienă corporală și cosmetice din materii prime sănătoase, organice și sigure!
Există o zicală: nu întârzii, ci lumea se grăbește! Totuși, pentru fiecare dintre noi timpul este prețios. Lasă grija livrărilor pe umerele noastre. Ne ocupăm de tot, ca să te bucuri de viață.
Livrarea bunurilor

Timpul ne este dat de către Dumnezeu și este tot atât de prețioasă cum este și sănătatea. Nu putem avea mai mult, doar cât ni s-a dat. De aceea vrem să ne gospodarim mai bine cu timpul. Nu dorim să pierdem timpul sub nici o formă, de aceea îți livrăm produsele comandate în maximum 48 de ore ( 2 zile lucrătoare) oriunde în România. Cu acest gest vrem să îți dovedim, că nu ne jucăm nici cu banii și nici cu timpul Tău prețios. Infrastructura bine pusă la punct a firmei Diemer îți aduce produsul dorit la ușa Ta eficient, rapid și elegant. În fiecare pachet primit de la noi o să găsești câte o surpriză, care te pune pe gânduri.

 

Procesul de livrare a unei produs Signature: 

  1. comanda plasată pe webshop
  2. colegii noștrii devotați ambalează produsele alese de către Tine, împreună cu o surpriză, care te pune pe gânduri
  3. identificarea coletului pentru curierul GLS
  4. coletul Tău pleacă din Depozitul Signature. În acest moment Tu vei primi pe telefonul Tău mobil un sms de informare asupra sosirii produselor Tale în ziua următoare
  5. produsele Tale ajung la Tine acasă și ești plăcut surprins!