0
×
RON
RON
RO
RO
HU
EN
DE

Contul meu la SigNature

Contul meu la Signature?
Contul meu la SigNature
Cum îmi fac un cont?

Nu trebuie să-ți faci griji. Totul se face în doi pași, în câteva momente.

Pasul 1

 

Te rugăm frumos să introduci adresa Ta de e-mail, cu care dorești să te înregistrezi la SigNature. Important: trebuie să fie o adresă de mail activă.

Dacă ai un cont de socializare, te sfătuim să-l folosești cu încredere. Noi o să avem acces doar la informațiile pe care Tu ni le oferi. 


Pasul 2


Aici trebuie să îți setezi o parolă pentru contul Tău personal.
Completezi numele și prenumele respectiv o parolă pentru contul Tău personal și ești gata! Te rugăm frumos să te gândești la o parolă cât mai sigură.

Te rugăm frumos să arunci o privire și la secțiunea ,,Termeni și condiții,,. Această secțiune conține toate informațiile utile pentru viitoarele Tale comenzi. Dorim să fim cât se poate de transparenți și într-adevăr de folosul Tău. Pentru a finaliza pasul 2, te rugăm să bifezi această secțiune.
Deasemenea poți să te abonezi și la newsletter-ul SigNature. Astfel noi vom avea grijă să te informăm printre primii despre noutățile și ofertele noastre. 


Cont client la SigNature
De ce este util pentru Tine să-ți creezi un cont la SigNature?
• economisești timp: timpul de înregistrare al unei comenzi scade dramatic. Astfel îți rămâne mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante din viața Ta pentru familia, prieteni, hobby, etc.
• poți să verifici istoricul comenzilor Tale oricând dorești, flexibil și relaxant
deasemenea, găsești în contul Tău toate facturile Tale din trecut. Nu trebuie să-ți încarci memoria cu cifre, date inutile. Aceste lucruri le găsești aici.
• ai toate datele la îndemână: poți stoca datele Tale ca persoană fizică, ca persoană juridică. Deasemenea poți stoca mai multe adrese de livrare. Aceste informații sunt la îndemâna Ta, oricând dorești Tu și te ajută să trimiți comenzile Tale la SigNature  în mod rapid și sigur
• datele Tale sunt în siguranță: ne obligăm să respectăm legislația privind protecția datelor cu caracter personal. 


Cum mă loghez?
La SigNature - pe cât posibil - încercăm să simplificăm lucrurile pentru Tine. Ai de parcurs  doar doi pași simpli pentru logare:
Pasul 1
Te rugăm frumos să introduci adresa Ta de e-mail asociată contului Tău SigNature. Dacă ai un cont de socializare, poți să te loghezi și cu contul respectiv. Te sfătuim să-l folosești cu încredere. Noi o să avem acces doar la informațiile pe care Tu ni le oferi.

În cazul în care nu ai încă un cont creat, poți să îți setezi o parolă și să îți creezi contul tău personal pe SigNature.ro

Pasul2
Introduci parola contului Tău SigNature și deja ești logat!


Cum îmi resetezi parola?
Dacă cumva ai uitat parola Ta, remediem situația în doar câteva minute. Trebuie să dai click pe butonul ,, Ai uitat parola?,, și noi îți vom trimite automat un mesaj cu instrucțiunile de resetare pe adresa de mail pe care ni l-ai dat la Pasul 1.


Cum modific datele contului meu?
Dacă dorești să modifici adresa Ta de e-mail, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

• trebuie să te autentifici cu adresa de e-mail si parola Ta folosită la înregistrarea contului. Dacă cumva ai uitat parola, o poți reseta de aici.

• setări siguranță: accesează opțiunea ,, Modifică adresa de e-mail,,

• tastează noua Ta adresă de e-mail, confirmă modificarea

• după salvarea adresei noi de e-mail vei primi un mesaj automat pe mail pentru a confirma modificarea dorită
• te rugăm să ne confirmi modificarea adresei de e-mail prin introducerea parolei de cont.

• pe ambele adrese de e-mail primești confirmarea schimbării adresei de e-mail asociata contului Tău SigNature


Vrei să modifici datele Tale personale?
Te rugăm să urmezi pașii de mai jos:
1. Autentifică-te în contul Tău SigNature
2. Date personale: alege opțiunea ,, Modifică datele,,
3. Te rugăm să selectezi opțiunea ,, Salvează datele,,
4. datele Tale sunt modificate și nu este nevoie de reconectarea în contul SigNature